Eladó üdülő/nyaraló Tárnok, 27.900.000 Ft, 76 négyzetméter
27.9 mFt
Tárnok,
eladó üdülő/nyaraló
Méret:
76 négyzetméter
Szobák:
0
Jelleg:
Nyaraló
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
üdülő/nyaraló
Jelleg:
nyaraló
Település:
Tárnok
Alapterület:
76 négyzetméter
Ár:
27.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8712519
Szobák száma:
0
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Tárnok, Szőlőhegyi utcában 500 nm-es telken, 76 m2 földszintes amerikai konyhás+2 szobás új építésű üdülőház eladó, átadása 2018. május.
A hétvégi házba először az előszobába lépünk, ahol beépített szekrénynek kialakított térrel rendelkezik. Innen az amerikai konyhás nappaliba lépünk, ahonnan a teraszra kijárattal rendelkezik. A lakás többi helyisége, fürdőszoba, háztartási helyiség WC és különálló 2 hálószoba, valamint tároló, melyben a gáz cirkó berendezés kerül elhelyezésre.
A hétvégi ház építése a telek megvásárlása után történik, hogy az a telek építtető nevére kerüljön. Az üdülőépület építése 27.900.- Ft, melybe benne van a telek ára, a tervezés és a kulcsrakész kivitelezés
A ház, szerkezete 30 cm BUDATHERM hőszigetelő tégla falazat, 10 cm YTONG válaszfalak, homlokzat 10 cm drywit hőszigeteléssel ellátott, beton födém 20 cm kőzetgyapot szigeteléssel rendelkezik a padlástér felé. A külső nyílászárók, három rétegű hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetűek, bejárati ajtó, több ponton záródó, burkolatok a szobákba laminált parketta, a többi helyiségben járólap. Terasz csúszásmentes, fagyálló lapokkal, igény szerinti burkolat választható (2500 Ft/m2 árig). A hálószobák radiátorosak, többi helyiség padlófűtéses kialakítású. Fűtés rendszere kondenzációs kazánról működik, tárolóban elhelyezve. A kert tereprendezéssel, kerítéssel ellátott kivitelben kerül átadásra.
Buszmegálló iskola, óvoda, közért, vendéglő stb. a közelben.
Ingatlanirodákkal való kapcsolattartás következtében adatbázisukban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Érdeklődés
Herczegné Maróti Györgyi
Az értékesítő:
Herczegné Maróti Györgyi
Fészekrakó Ingatlaniroda
+36-30-889-26-55
 
 
 
 
 
 
Küldés