Eladó ház Dömsöd, 24.900.000 Ft, 195 négyzetméter
24.9 mFt
Dömsöd,
eladó ház
Méret:
195 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Dömsöd
Alapterület:
195 négyzetméter
Ár:
24.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8539610
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
1000
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A soroksári-ráckevei Duna-ág mentén, Dömsöd nagyközségben szilárd burkolatú út mellett, csendes környezetben, családi ház eladó.
A ház kiválóan megközelíthető, boltok, óvoda közelében található, valamint a községben sportcsarnok, focipálya is fellelhető, illetve a Duna-part is megannyi szépséget rejt magában.
Elektromos toló kapu biztosítja a bejutást az ingatlanhoz, a háromállásos, elektromos szekcionált garázsajtóval ellátott teremgarázs, gépészeti helyiség, tároló képezi a földszintet, melyen kívül még két, klimatizált szint található, szintenként fürdőszobákkal, valamint az első szint teljes körű akadálymentesítésével.
Az ingatlanban az összes nyílászáró cseréje megtörtént:
Ablakok: több légkamrás műanyag nyílászárók, beépített, minőségi alumínium redőnyök gyönyörű fahatású színben,
Bejárati ajtó: rétegragasztott fából készült, igényes kivitelben.
A fűtés igazán költséghatékony, köszönhetően a gázkazán és vegyes tüzelésű kazán kombinált működésének, melyet a rendkívüli méretű, szigetelt, 1000 literes puffer tartály segít. A használati meleg vízről elektromos, új bojler gondoskodik.
Továbbá a házhoz tartozik egy frissen felújított önálló kis ház, amelyben fürdőszoba, külön wc, illetve az egy légtérben elhelyezett étkező, teljes gépészettel felszerelt konyha, valamint ágy is található, melyek által eme hangulatos kis ház akár életvitelszerűen is lakható.
Fentieken kívül, több tároló helyiség, egy kisebb méretű garázs, fatárolók, állattartásra alkalmas helyiségek találhatóak az udvaron.
Nem utolsó sorban, az udvar további részét képezi a gyönyörűen parkosított kert, mely a család minden tagja, és akár a négylábú kedvencek számára is, kiváló kikapcsolódást biztosít.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését,keressen az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Ingatlanirodákkal való kapcsolattartás következtében adatbázisukban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Érdeklődés
Nagy József
Az értékesítő:
Nagy József
Fészekrakó Ingatlaniroda
+3630-700-800-6
 
 
 
 
 
 
Küldés