Eladó ház Diósd, 35.900.000 Ft, 99 négyzetméter
35.9 mFt
Diósd,
eladó ház
Méret:
99 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Diósd
Cím:
Kavicsos út
Alapterület:
99 négyzetméter
Ár:
35.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8695724
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
810
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Diósd Sasvárosban új építésű kétlakásos lakóépület egyenként 99 m2-es lakóépülettel 1007 m2-es összközműves telken eladó.
CSOK igénybe vehető, hitel felvételében ingyenesen segíteni tudunk, befejezése 2018. május.
A lakóépület építése a telek megvásárlása után történik, hogy a telek építtető nevére kerüljön. A lakóépület építése 35.900.000.- Ft, melybe benne van a telek ára, a tervezés és a kulcsrakész kivitelezés.Az ingatlan leszeparálható, használatbavételi engedély után társasházzá alakítható. Amennyiben az alaprajzon módosítani szeretne, vagy nagyobbat szeretne, természetesen mindenre nyitottak vagyunk.
Az 1. és 2. sz. lakás alapterületében azonos, csak a bejárat és a gépkocsibeálló elhelyezkedésében különbözik. A bejárat és a gépkocsibeálló pergolával lefedett.
Az 1. számú és 2. számú lakás egyenként 99,50 m2, tetőtérbeépítéses lakóépület+terasz+ gépkocsibeálló.
A földszinten az előszobából az amerikai konyhás nappaliba jutunk, ahonnan közlekedőn keresztül hálószoba, WC, fürdő és háztartási helyiség található. A nappaliból a teraszra lehet kimenni. A kétkarú lépcsőn a tetőtérbe jutunk, ahol 2 szoba és fürdőszoba található.
A lakóépület gázfűtése és meleg víz ellátása cirkó berendezéssel megoldott. A burkolat és a festés igény szerint kialakítható.
A ház, szerkezete 30 cm BUDATHERM hőszigetelő tégla falazat, 10 cm YTONG válaszfalak, homlokzat 10 cm drywit hőszigeteléssel ellátott, vasbeton gerendás födém 20 cm kőzetgyapot szigeteléssel rendelkezik a padlástér felé. A külső nyílászárók, három rétegű hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetűek, bejárati ajtó, több ponton záródó, burkolatok a szobákba laminált parketta, a többi helyiségben járólap. Terasz csúszásmentes, fagyálló lapokkal, igény szerinti burkolat választható (2500 Ft/m2 árig). A hálószobák radiátorosak, többi helyiség padlófűtéses kialakítású. Fűtés rendszere kondenzációs kazánról működik. A kert tereprendezéssel, kerítéssel ellátott kivitelben kerül átadásra.

A közlekedés szerint az aszfaltos útról busszal és autóval gyorsan megközelíthető óvoda, iskola, üzletek, benzinkút, üzletközpont stb.

Ingatlanirodákkal való kapcsolattartás következtében adatbázisukban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Érdeklődés
Jarács Bea
Az értékesítő:
Jarács Bea
Fészekrakó Ingatlaniroda
06-30-889-26-55
 
 
 
 
 
 
Küldés